Åbningstider denne uge

Mandag

10:00-18:00

Tirsdag

10:00-18:00

Onsdag

10:00-18:00

Torsdag

10:00-18:00

Fredag

10:00-19:00

Lørdag

10:00-17:00

Søndag

10:00-15:00

Åbningstider

Morten Slagter 

Din lokale slagter i Hvidovre

Morten Slagter er din lokale slagter i Hvidovre med en masse spændende og lækre ideer til en god middag. Besøg vores slagter i Hvidovre C og se det store udvalg af lækre kødprodukter og friske råvarer af høj kvalitet. Vi sørger for, at der hele tiden kommer nye velsmagende menuer og produkter i køledisken. Så kig forbi vores slagter i Hvidovre og få en snak med det dygtige personale.

Fredagsmenuer fra vores slagter i Hvidovre

Hos Morten Slagter har vi hver fredag en lækker fredagsmenu, som du hurtigt kan tage med hjem. Så kommer du sent fra arbejde, eller skal det gå hurtigt med at forberede den store fredagsmenu til familie og venner, så hjælper vi dig gerne med en lækker menu, så du kommer godt i gang med weekenden. Vores fredagsmenuer er en blanding af klassiske danske retter og nogle nye nordiske retter. Kig forbi din lokale slagter i Hvidovre og lad os forkæle dig næste fredag.

Opskrifter fra din lokale slagter i Hvidovre

Hvis du har mod på selv at kaste dig ud i madlavningen, men mangler lidt inspiration til nye retter, så besøg Morten Slagters opskrift univers og bliv inspireret til at eksperimentere med nye former for madlavning. I opskrift universet finder du alt fra opskrifter på simremad, grill opskrifter, julemad og opskrifter med forskelligt kød. Du kan nemt downloade opskrifterne og printe dem, så du kan have opskriften ved siden af dig, når du skal i gang i køkkenet. 

Kom med i TV-køkkenet med Morten Slagter

Hvis du ikke helt synes, at opskrifterne er nok, så tager Morten Slagter og hans dygtige personale dig også gerne med i TV-køkkenet, hvor du kan se forskellige retter blive tilberedt. Det giver muligheden for at se alle slagterens hemmelige tricks, som du derefter kan afprøve hjemme i dit eget køkken.

Besøg Morten Slagter i Hvidovre C

Det er noget helt særligt at besøge din lokale slagter i Hvidovre - den personlige betjening og det lækre udvalg af forskellige kødprodukter er grund nok til at lægge vejen forbi. Har du endnu ikke besøgt Morten Slagter i Hvidovre C, så håber vi, at du kigger forbi inden længe.

Når du er på shoppetur i Hvidovre C, kan du med fordel holde en velfortjent kaffepause på en af Hvidovre Cs cafeer. Her kan du hvile benene og få lidt fornyet energi til din videre tur rundt i centret. Download vores app og tjek ind hver gang du træder ind i centret. Så sparer du point op, som du kan bruge på gode præmier i app’en.


Tilbud fra butikken

Pris:

Før:

Spar:

Pris:

Før:

Spar:

Pris:

Før:

Spar:

Pris:

Før:

Spar: