Brdr. Simonsen

Åbningstider

Mandag
10:00 - 18:00
Tirsdag
10:00 - 18:00
Onsdag
10:00 - 18:00
Torsdag
10:00 - 18:00
Fredag
10:00 - 19:00
Lørdag
10:00 - 17:00

Når Hvidovre C slår dørene op til genåbningen, bliver det med et nyt stærkt tilbud til herrerne!
Brdr. Simonsen har haft travlt med at renovere lokale og gøre klar til åbning, og du kan godt begynde at glæde dig. Butikkens koncept er nemlig noget, vi alle kan forstå – og bakke op om:

“Vores motto er, at vi sælger moderne herretøj til Danmarks laveste priser,” lyder løftet fra kæden, som nu tæller 10 butikker i alt, etableret af de to tvillingebrødre Anders og Christian Simonsen.

Som eksempel på de lave priser nævner shop manager, Mirko Aleksic, at Brdr. Simonsen har en lækker bomulds-T-shirt, som fås i 12 farver, og som de sælger for blot 50 kroner, og et blødt loungesæt med sweatshirt og sweatpants, som kan erhverves for 200 kroner i alt.

Samtidig garanterer Brdr. Simonsen god kvalitet, god pasform og en følelse af noget, der koster af mere. Plus et eftertragtet Gots-certifikat, som stiller krav til bæredygtige materialer, etisk forsvarlige produktionsforhold og transport med mindst mulig miljøbelastning!

Hvordan kan det hænge sammen med lave priser, tænker du måske?
“Vi producerer 80% af det selv, blandt andet mærket Vintage Polo Club, og leverer til vores egne butikker. Det vil sige, at vi ikke har nogen fordyrende mellemled,” forklarer shop manageren.

Når butikken åbner samtidig med resten af centret, vil den være “sprængfyldt med varer til sæsonen”, og indehaverne glæder sig til at blive en del af mindre lokalt shoppingcenter med en rigtig god beliggenhed.

Så er der vist ikke andet at sige end: Velkommen til Brdr. Simonsen – lige så snart vi kan åbne hele centeret igen.