Åbningstider denne uge

Mandag

10:00-18:00

Tirsdag

10:00-18:00

Onsdag

10:00-18:00

Torsdag

10:00-18:00

Fredag

10:00-19:00

Lørdag

10:00-17:00

Søndag

10:00-15:00

Åbningstider

Synoptik

Synoptik i Hvidovre C giver kvalitet til alle

Synoptik lever stadig med de selv samme værdier, som vi blev grundlagt med - kvalitetsbriller og kontaktlinser skal være tilgængelige for alle! I Synoptik mener vi, at alle har ret til et syn, der er perfekt, og et par briller, der også holder til dagligdagens mange begivenheder. Derfor kan du altid få de briller af bedste kvalitet til den laveste pris i Synoptik. Derudover kan du også få et kontaktlinseabonnement, der til en god pris også tilbyder at du kan skifte mellem styrker og kontaktlinsetyper gratis og nemt!

Den udvidede Synsprøve i Hvidovre C

Som den eneste optikerkæde i Danmark tilbyder Synoptik Den Udvidede Synsprøve - så ikke alene kan vi se om dit syn skal justeres med briller eller kontaktlinser, vi kan også se, om du er ved at udvikle grå eller grøn stær. Så du kan ved at smut forbi Synoptik slå to fluer med ét smæk, og både få tjekket om dit syn er så skarpt som det burde være, og se om du er ved at udvikle synstab - og måske endda forhindre det!

Stort udvalg af briller i Hvidovre C

Synoptik vil altid være helt opdaterede på sæsonens smarteste briller. Derfor har vi altid et stort udvalg af briller fra de store mærker, så du altid er moderigtigt klædt på med kvalitetsbriller. Du kan hos Synoptik finde briller fra, blandt mange andre, Ray-Ban, Gucci, Marc Jacobs og Calvin Klein. Uanset om du søger briller med styrke, solbriller eller ikke er sikker på, hvad du vil have, så kom forbi Synoptik og få hjælp med at finde de briller du mangler!


Tilbud fra butikken

Pris:

Før:

Spar:

Pris:

Før:

Spar:

Pris:

Før:

Spar:

Pris:

Før:

Spar: