Åbningstider denne uge

Mandag

08:30-16:00

Tirsdag

08:30-16:00

Onsdag

08:30-16:00

Torsdag

08:30-16:00

Fredag

08:30-15:30

Lørdag

Lukket

Søndag

Lukket

Åbningstider

Audio Nova

Få foretaget en høreprøve hos os

Audio Nova er Danmarks største kæde af private hørecentre. Med 115 centre landet over, så har vi en meget stor kundebase - og dermed også en meget stor erfaring. Audio Nova er af den grund det perfekte valg til dig, der gerne vil have tjekket op på enten din hørelse ved at få foretaget en høreprøve eller have hjælp til at finde det perfekte høreapparat til dig og din hverdag. Vi er nemlig alle forskellige, så vores store udvalg af høreapparater sørger for, at der med sikkerhed er ét der passer dig!

Let tilgængelig butik for både kørestols- og rollatorbrugere

Nogle af vores kunder er dårligt gående, så idéen om et hørecenter på 1. sal kan virke lidt afskrækkende. Dog er der adgang med elevator og massere af plads - så det er ganske nemt tilgængeligt at komme til vores butik og få foretaget en høreprøve, uanset hvor sikker man er på benene. 

Få en høreprøve hos vores dygtige personale

Hvis du har mistanke om, at du er ved at opbygge et høretab, så er det vigtigt at få det undersøgt med en høreprøve så hurtigt som muligt. Jo tidligere høretabet bliver opdaget, jo mere kan det potentielt afhjælpes i fremtiden. Hos os tilbyder vi en gratis høreprøve hos audiologer, som kan konstatere om din hørelse er forværret. Når du har fået foretaget en høreprøve, så kan vores audiologer fortælle dig om de muligheder, der er for udbedring af din unikke situation. Her kan der blandt andet rådgives om, hvilke høreapparater der kan anbefales til dig. Hvis dit høretab får følgeskab af smerter, så skal du kontakte en øre-næse-halslæge.

Høreapparater og høreværn hos Audio Nova

Hos Audio Nova har vi et stort udvalg af ting, der både kan forbedre og beskytte din hørelse. Vores store udvalg af høreapparater passer med garanti dig - uanset om du har et mildt høretab eller et stærkt et. Ingen situationer er ens, så med en høreprøve garanterer vi dig, at du efterfølgende vil være afklaret omkring, hvad der er den bedste løsning for dig.

Derudover tilbyder vi høreværn, der passer til din livsstil. Om du er musiker, dedikeret motorcyklist eller noget helt tredje, så kan din hverdag måske indeholde mange høje og skadelige lyde, der nemt kan undgås. Vores høreværn er tilpasset alle situationer, så du kan altid finde det høreværn, du har brug for. Og så behøver du måske ikke engang at få foretaget en høreprøve, men i stedet være på forkant for at beskytte din hørelse. 

Når du er på shoppetur i Hvidovre C bør du downloade vores app, hvor du kan optjene point, hver gang du besøger centret. Til sidst kan du indløse dine point til gratis præmier. De første 10 point får du allerede, når du opretter en bruger i app’en.


Tilbud fra butikken

Pris:

Før:

Spar:

Pris:

Før:

Spar:

Pris:

Før:

Spar:

Pris:

Før:

Spar: