Information om Hvidovre C

Hvidovre C er et lokalt shopping center, der samler lokale borgere i Hvidovre, og gør det nemt for dem at klare dagligdagens gøremål et sted og tæt på hjemmet. Hvidovre C skal ses som en reel bymidte, hvilket det lyse og åbne torv i centrets midte også repræsenterer. Formålet er at skabe et center, som folk har lyst til at komme i, og som virker overskueligt og hyggeligt. Centret er ejet af Danske Shoppingcentre P/S.

Det blev opført i 1979 som Hvidovre Stationscenter, renoveret i 2009 og omdøbt til Hvidovre C - for at give det et mere moderne og åbent image. Centret er fordelt på 31 butikker og kontorer. Centret har et samlet areal på 10.000 kvm og bliver årligt besøgt af ca. 1,7 millioner kunder. Besøg Hvidovre C - dit lokale shoppingcenter i Hvidovre.

Indkøb og shopping i Hvidovre

Med sin gode placering og det store butiksudvalg, er Hvidovre C det perfekte sted til dagligdagens indkøb. Her finder du dagligvarebutikker, både Rema 1000 og vores nye, store Netto - der har alt til dit daglige behov. Du finder også modebutikker, der har alt til moderne kvinder, børn og mænd, bl.a. H&M, Vero Moda og Brdr. Simonsen.

Er du på udkig efter noget, der kan give dig ægte velvære, kan vi varmt anbefale vores solcenter eller et besøg i Fitness World. Skal udseendet raffineres kan du besøge Beauty Care, der giver dig de smukkeste negle, eller Beauty hair der vil sørge for at du går herfra forskønnet. I centret finder du også velkendte butikskæder, der forhandler store brands, bl.a. Imerco, Normal, Matas og Sportmaster. 

Se vores store udvalg af butikker, og læs mere om shopping-mulighederne i Hvidovre C.