Åbningstider denne uge

Mandag

10:00-18:00

Tirsdag

10:00-18:00

Onsdag

10:00-18:00

Torsdag

10:00-18:00

Fredag

10:00-19:00

Lørdag

10:00-17:00

Søndag

10:00-15:00

Åbningstider

Meddo

Bliv brun i Meddo med vores brunhedsgaranti

Når man endelig beslutter sig for at blive brun, så er der ingen grund til at gå skuffet hjem fra et solcenter, der ikke har ordentlige faciliteter. Hos Meddo Solcenter i Hvidovre har vi gjort det til vores fornemmeste opgave at sørge for din brunhed. Du kan derfor altid føle dig sikker på, at du får den bedste mulige oplevelse hos os samt en lækker solbrun farve. Bliv brun hos Meddo Solcenter hele året, så du også om vinteren kan beholde din varme sommerglød. 

Bliv brun med vores COBRA-rør

Hos Meddo tager vi ikke chancer med din oplevelse hos os, og derfor bruger vi kun det bedste af det bedste. COBRA-solarierør er nogle af de bedste rør på markedet, og giver en brun hud, der ser naturlig ud. Bliv brun med vores COBRA-rør, og så er du sikker på, at farven holder i lang tid.

Disse rør holder egentlig til 500 timers anvendelse, men her hos Meddo vil vi hellere være på den sikre side. Derfor skifter vi allerede rørene ud efter 250 timer. De vil derfor altid være næsten helt nye, når du ligger dig ind i vores skønne solarier.

Hygiejne er i højsædet hos Meddo i Hvidovre C

Man kan nemt komme til at betvivle et solcenters hygiejne, når man skal til at lægge sig ind i et solarium, hvor der også er andre, der lægger sig. Hos Meddo kan du altid være sikker på, at du får er helt rent solarium. Vi har nemlig sørget for, at de solarier, vi har, bliver yderst grundigt rengjort dagligt. Derudover har vi i alle vores rum en forstøver med “SunCleaner,” der er det mest effektive rengøringsmiddel til solsenge. Det kan opløse alle hudceller og andet skidt fra dit og andres brug af solsengen. Du skal derfor ikke bekymre dig om andet end at lægge dig godt tilrette i et af vores solarier, tænde for din yndlingsmusik og nyde den flotte brune farve, din krop får af vores spritnye rør.

Bliv brun hos Meddo, hvor vi har brunhedsgaranti. Det betyder, at vi altid garanterer dig en brunere farve, end du kom med. 

Download vores app!

Når du er en tur forbi MEDDO eller på shoppetur i Hvidovre C bør du downloade vores app, hvor du kan optjene point, hver gang du besøger centret. Til sidst kan du indløse dine point til gratis præmier. De første 10 point får du allerede, når du opretter en bruger i app’en. Så det er bare med at komme i gang, så du kan spare point op allerede i dag.


Tilbud fra butikken

Pris:

Før:

Spar:

Pris:

Før:

Spar:

Pris:

Før:

Spar:

Pris:

Før:

Spar: