Åbningstider denne uge

Mandag

10:00-18:00

Tirsdag

10:00-18:00

Onsdag

10:00-18:00

Torsdag

10:00-18:00

Fredag

10:00-19:00

Lørdag

10:00-17:00

Søndag

10:00-15:00

Åbningstider

Loptimisten

Shop genbrug til børn i Hvidovre Cs genbrugsforretning

Loptimisten er en genbrugsforretning i Hvidovre C fyldt med stande til brugt børnetøj og legetøj, der kan glæde nye børnefamilier. Idéen bag Loptimisten er nemlig at skabe et univers for børnefamilierne, hvor alle kan sælge og købe brugt børnetøj og legetøj og dermed være med til at støtte op om bæredygtighed og mindske overproduktionen af børnetøj og legetøj. 

Ved at sælge dit børnetøj videre er du med til at passe på kloden og sætte dit aftryk på en mere bæredygtig verden. I stedet for at smide ud og købe nyt kan du i vores genbrugsforretning give nyt liv til dit børnetøj, og hvem ved måske kan du også selv finde noget nyt til dit barn derhjemme. 

En genbrugsforretning skabt af Ildsjæle fra Hvidovre

Bag Loptimisten står familien Agger fra Hvidovre. Familien er et par ildsjæle med ben i næsen, der brænder for at gøre en forskel i lokalområdet. Familien overtog lokalerne i Hvidovre C og kort tid efter igangsatte de en større renovering. Forretningen er nu klar til at blive fyldt op af genbrugsbørnetøj i de nye stande, så kom forbi Loptimisten og gør et kup.

Er de små derhjemme vokset ud af sko og tøj eller gemmer der sig legetøj på værelset, som ikke bliver brugt længere? Så kom forbi Hvidovre Cs helt egen genbrugsforretning, hvor du kan tjene lidt ekstra og samtidig få tømt ud på loftet eller i kælderen af alle de ting, som ikke bliver brugt. 

Sælg alt fra børnetøj til babytilbehør i vores genbrugsforretning

Du kan sælge dit børnetøj og legetøj i Loptimisten ved at booke en stand enten online eller i butikken. Herefter sætter du dine ting op i din stand, og så hjælper Loptimisten med at sælge dit tøj. På denne måde kan du både glæde andre med tøj og legetøj, som dine børn ikke længere kan bruge, du kan være med til at støtte op om bæredygtighed, og du kan tjene lidt ekstra penge, uden at du selv skal have besværet med at stå på en loppestand.

Besøg Loptimisten.dk, hvor du kan læse mere om de forskellige former for stande, og book en stand online. 

Download vores app!

Når du er på shoppetur i Hvidovre C bør du downloade vores app, hvor du kan optjene point, hver gang du besøger centret. Til sidst kan du indløse dine point til gratis præmier. De første 10 point får du allerede, når du opretter en bruger i app’en.


Tilbud fra butikken

Pris:

Før:

Spar:

Pris:

Før:

Spar:

Pris:

Før:

Spar:

Pris:

Før:

Spar: