Åbningstider denne uge

Mandag

10:00-18:00

Tirsdag

10:00-18:00

Onsdag

10:00-18:00

Torsdag

10:00-18:00

Fredag

10:00-19:00

Lørdag

10:00-17:00

Søndag

10:00-15:00

Åbningstider

Jane Hjort - Klinisk diætist

Vægttabsforløb i Hvidovre C

Jane Hjort er en diætist, der har haft stor succes med vægttabsforløb med sine klienter. Med 10 års erfaring som forskningsdiætist på Hvidovre Hospital er Jane Hjort ganske vant i sit fag, og ved meget om, hvad der virker og ikke virker i forhold til vægttabsforløb. Med sin egen kostplan har det lykkedes Jane at hjælpe folk til at smide 8-12% af deres kropsvægt på 12 uger. Hvis du kunne tænke dig hjælp til et vægttabsforløb, så er Jane Hjort den idéelle diætist at tage kontakt til.

Nem kostplan uden vejning af mad og kalorier

Mange kostplaner bliver besværlige, fordi man skal veje det, man spiser, føre journal og regne kalorier på nøje vis. Det kan for nogle være demotiverende. Jane Hjort tilbyder sit eget kostprogram, der skal få dig så let som muligt igennem et vægttabsforløb. Med dette program skal du ikke skrive eller regne, men blot følge enkle principper, der følger med planen. 

For at gøre det så nemt og budgetvenligt som muligt, så er alt det, du skal bruge til at tabe dig, tilgængeligt i dit lokale supermarked. Du skal derfor ikke på jagt efter dyre specialvarer eller andre ting, der kan være svære at få fat i.

Forskellige vægttabsforløb

Jane Hjort tilbyder forskellige slags vægttabsforløb, så der altid er noget, der passer til din/jeres situation. Den individuelle vægttabsplan, der er baseret på Jane Hjorts egen kostplan, har været meget succesfuld for mange klienter. Derudover tilbyder Jane Hjort sundhedsforløb til virksomheder, der ønsker at hjælpe sine ansatte med at tabe sig og blive sundere gennem vægttabsforløb. Det har faktisk vist sig med disse former for vægttabsforløb, at det fører til færre arbejdsskader, færre depressioner og færre sygedage hos de ansatte. Sidst men ikke mindst, tilbyder Jane Hjort også “Cambridge-vægtplanen” der er baseret på flydende kost i form af smoothies, supper og grød. Denne form for vægttabsforløb kan være god og effektiv til at slippe af med de sidste kilo, så du når din drømmevægt.

Download vores app!

Når du er hos Jane Hjort eller på shoppetur i Hvidovre C bør du downloade vores app, hvor du kan optjene point, hver gang du besøger centret. Til sidst kan du indløse dine point til gratis præmier. De første 10 point får du allerede, når du opretter en bruger i app’en. Så det er bare med at komme i gang, så du kan spare point op allerede i dag.