Åbningstider denne uge

Mandag

10:00-18:00

Tirsdag

10:00-18:00

Onsdag

10:00-18:00

Torsdag

10:00-18:00

Fredag

10:00-19:00

Lørdag

10:00-17:00

Søndag

Lukket

Åbningstider

Matas

Køb plejeprodukter hos Matas i Hvidovre C

Med 70 år bag sig ved Matas efterhånden en del om både plejeprodukter, makeup og rengøringsartikler. Med fokus på, at MATAS skal være din foretrukne butik at handle makeup og plejeprodukter hos, har vi hos MATAS udviklet et stort udvalg af produkter. Vores plejeprodukter kan både udgøre en essentiel del af dagligdagen eller lige gøre det ekstra op til en festlig begivenhed. Med et udvalg af alt fra lækre parfumer til allergivenlige cremer og meget mere, så kan du med sikkerhed finde noget, der passer dit behov.

Make-up og plejeprodukter fra kendte mærker i Matas

Hvis du mangler makeup, hudprodukter eller plejeprodukter til kroppen, så kom forbi MATAS. Vores personale er altid klar til at hjælpe dig, og med en påkrævet uddannelse for at arbejde hos os kan vores personale trække på en stor viden om alle vores produkter, så du kan få hjælp til lige det, du har brug for. Blandt vores store sortiment er der både varer fra kendte mærker såsom Kiehl’s, HERMÉS og Dolce & Gabbana, og vores egne mærker til en overkommelig pris såsom MATAS Striber, MATAS Natur og MATAS Medicare. Blandt MATAS’ egne mærker finder du plejeprodukter til ethvert behov. Alt fra shampoo og balsam til solcreme, ansigtsrens og meget mere. 

Accessories og beklædning fra Matas

Udover plejeprodukter tilbyder MATAS også en række ting, der kan gøre din dagligdag og personlige hygiejne nemmere. Vi har blandt andet spejle, der er designet specifikt til at gøre det nemmere at lægge makeup, barbermaskiner og trimmere, så du kan få din hårvækst til at være præcis, som du vil have den, og ting til håret såsom krølle- og glattejern. 

Derudover kan du finde strømpebukser, kompressionsstrømper og knæbind hos MATAS. Så hvis du er på udkig efter nogle lidt mere praktiske ting, så kom forbi MATAS - der er god sandsynlighed for, at vi har det, du leder efter. 

Naturmedicin hos Matas i Hvidovre C

Her hos MATAS kan du få adskillige typer naturmedicin. Det hele er samlet ét sted, så du nemt kan købe det, du skal bruge, uden at skulle trave byen tynd. Uanset om du skal bruge pebermynteolie til din forkølelse eller til muskelsmerter, kosttilskud, der passer til netop din krop eller noget helt tredje, så kan du få det hos MATAS. Vores kyndige personale står altid klar til at hjælpe dig med at finde det, du har brug for. Køb plejeprodukter og hvad du ellers har brug for i MATAS. Her får du produkter af den absolut bedste kvalitet til budgetvenlige priser. 

Download vores app!

Når du er på shoppetur i Hvidovre C, kan du med fordel holde en velfortjent kaffepause på en af Hvidovre Cs cafeer. Her kan du hvile benene og få lidt fornyet energi til din videre tur rundt i centret. Download vores app og tjek ind hver gang du træder ind i centret. Så sparer du point op, som du kan bruge på gode præmier i app’en. 


Tilbud fra butikken

Pris:

Før:

Spar:

Pris:

Før:

Spar:

Pris:

Før:

Spar:

Pris:

Før:

Spar: