Åbningstider denne uge

Mandag

10:00-18:00

Tirsdag

10:00-18:00

Onsdag

10:00-18:00

Torsdag

10:00-18:00

Fredag

10:00-19:00

Lørdag

10:00-17:00

Søndag

10:00-15:00

Åbningstider

Normal

Find billige plejeprodukter i Normal

Der er mange varer, der bruges i dagligdagen, og når der skal købes stort ind, så kan det hurtigt blive dyrt, når man både skal have shampoo, balsam, make-up og andre hygiejneprodukter. Hos NORMAL kan du finde billige plejeprodukter og alle de andre ting, du skal bruge, for at få din daglige rutine til at køre - og det hele er til en pris, der er ganske overkommelig.

I NORMAL finder du billige plejeprodukter fra kendte mærker såsom Essie, Gucci, Dolce & Gabbana osv., men du kan også finde et stort udvalg af rengøringsartikler til hjemmet. Og hvis du har en sød tand, så har vi også noget for dig. Hos os finder du nemlig et stort udvalg af slik, chips, is og meget mere til budgetvenlige priser.

Normal har et stort udvalg af billige plejeprodukter

For at gøre det nemmere for dig at finde netop det, du leder efter, så vil NORMAL altid have så stort et udvalg af billige plejeprodukter som muligt. Vi har et sortiment på over 2.000 produkter, så du kan med sikkerhed finde noget, der passer dig og din hverdag. Derudover kan du i vores store sortiment finde mange varer, der ellers normalt kun er at finde i udlandet. Så du kan altid komme herfra med et nyt produkt, der virker spændende, eller måske den chokolade du fik smag for på ferien sydpå. 

Billige plejeprodukter uden at gå på kompromis med kvalitet

Det behøver ikke være dyrt at få dagligdagen til at køre rundt. NORMAL bestræber sig altid på, at gøre det så billigt som muligt for dig at handle ind til din rutine. Derfor importeres varerne altid fra de billigste udbydere. NORMAL importerer fra alle steder i EU, så vi altid kan skaffe dig varerne til en pris, der er væsentligt lavere end i andre butikker. Derudover undgår vi at betale de dyre mellemled, så prisen holdes endnu mere i bund. 

Så hvis du leder efter en af de mange ting, man altid står og mangler derhjemme til en pris, der er til at overskue, så tag et kig i NORMAL. Her kan du finde billige plejeprodukter, som på trods af den fordelagtige pris aldrig går på kompromis med kvaliteten.

Download vores app!

Når du er på shoppetur i Hvidovre C, kan du med fordel holde en velfortjent kaffepause på en af Hvidovre Cs cafeer. Her kan du hvile benene og få lidt fornyet energi til din videre tur rundt i centret. Download vores app og tjek ind hver gang du træder ind i centret. Så sparer du point op, som du kan bruge på gode præmier i app’en.


Tilbud fra butikken

Pris:

Før:

Spar:

Pris:

Før:

Spar:

Pris:

Før:

Spar:

Pris:

Før:

Spar: