Åbningstider denne uge

Mandag

07:00-22:00

Tirsdag

07:00-22:00

Onsdag

07:00-22:00

Torsdag

07:00-22:00

Fredag

07:00-22:00

Lørdag

07:00-22:00

Søndag

07:00-22:00

Åbningstider

Netto

Discount dagligvarer i god kvalitet

Hvem siger, at høj kvalitet og lav pris er modsætninger? I Netto arbejder vi hver eneste dag for at give dig discount dagligvarer til den lavest mulige pris uden at gå på kompromis med kvaliteten. Netto har mere end 1800 faste varer i butikkerne – både de kendte mærker fra store leverandører og et voksende udvalg af egne mærker af høj kvalitet til prisen. Du kan for eksempel finde Nettos ØGO-sortiment, som tæller alt fra ris og pasta til kolonialvarer, frugt og grønt og meget mere. Alt sammen discount dagligvarer som samtidig er økologiske og holder den gode kvalitet ligesom Nettos andre varer. 

Køb discount dagligvarer i Netto

Discount dagligvarer handler ikke kun om at spare penge. For bag de lave priser ligger et mål om at gøre kvalitet tilgængelig for alle. Det gør Netto blandt andet gennem et stort fokus på økologi og sundhed, et stort udvalg af fersk kød, frisk frugt og grønt leveret 7 dage om ugen – og ikke mindst gennem samarbejdet med Løgismose. Vores Løgismose sortiment tæller en række specialvarer, som findes i alle Nettos butikker landet over. Her finder du alt fra lemonade, syltetøj, morgenmadsprodukter og meget mere til fordelagtige priser.

Se ugens tilbud i Nettos tilbudsavis

Er du en tilbudsjæger på jagt efter de bedste tilbud på ugens discount dagligvarer? Så skal du holde øje med Nettos tilbudsavis, der hver uge har masser af gode tilbud til dig på gode discount dagligvarer. Avisen er spækket med alt fra økologiske frugter og grøntsager, lækkert og magert kød, alt godt til madpakken og lidt til den søde tand. Hvis du nu ikke har fået læst tilbudsavisen, inden du kommer ned i butikken, så lover vi, at du stadig får discount dagligvarer til fordelagtige priser. 

Åbningstider Netto i Hvidovre C

Netto i Hvidovre C har åbent fra tidlig morgen til sen aften, så du altid kan nå at gøre dine indkøb. Butikken åbner kl. 7 om morgenen, så du kan nå at handle, inden du skal på arbejde eller hente morgenbrød til dine kolleger, og så er der åbent helt til kl. 22, så du selv kan bestemme om, du skal handle på vej hjem fra arbejde, eller om du vil vente til efter aftensmaden. Uanset hvornår du kigger forbi er du altid velkommen i den store Netto i Hvidovre C.

Når du er på shoppetur i Hvidovre C, kan du med fordel holde en velfortjent kaffepause på en af Hvidovre Cs cafeer. Her kan du hvile benene og få lidt fornyet energi til din videre tur rundt i centret. Download vores app og tjek ind hver gang du træder ind i centret. Så sparer du point op, som du kan bruge på gode præmier i app’en.


Tilbud fra butikken

Pris:

Før:

Spar:

Pris:

Før:

Spar:

Pris:

Før:

Spar:

Pris:

Før:

Spar: