Åbningstider denne uge

Mandag

10:00-18:00

Tirsdag

10:00-18:00

Onsdag

10:00-18:00

Torsdag

10:00-18:00

Fredag

10:00-19:00

Lørdag

10:00-17:00

Søndag

10:00-15:00

Åbningstider

Hvidovre Stationsapotek

Dit lokale apotek i Hvidovre C

Stationsapoteket i Hvidovre kan tilbyde dig alt det, du har brug for, når det kommer til medicin, velvære og pleje af kroppen. Med et stort fokus på både kundeoplevelse og diskretion er Hvidovre Stationsapotek det sikre valg, når du skal hente det, du mangler til medicinskabet eller andetsteds.

Du finder et hav af håndkøbsvarer hos Stationsapoteket. Vi har de bedste kosttilskud på markedet, et stort udvalg af cremer og renseprodukter og naturligvis de basale fornødenheder såsom plastre, forbinding og meget mere. 

Receptmedicin og håndkøbsmedicin hos Stationsapoteket

Vi har alt det, du behøver hos Stationsapoteket. Har du fået en recept hos lægen, så kan du hente din receptpligtige medicin hos os. Vi er altid klar til at svare på de spørgsmål, du måtte have, og ligesåvel står vi til rådighed, hvis du har brug for gode råd til, hvordan du anvender medicinen eller andet. Alt dette gør vi naturligvis med fuld diskretion. Du kan altid føle dig tryg og i gode hænder hos os.

Vi tilbyder også et bredt udvalg af håndkøbsmedicin, så du kan få fyldt op af alt det, du mangler derhjemme. Har du brug for kosttilskud, så har vi også et bredt udvalg af de bedste kosttilskud, der kan give dig lige netop det, du mangler. Har du for eksempel brug for et ekstra tilskud af d-vitamin i de mørke vintermåneder? Så kan vi hjælpe dig. Vi har forskellige slags d-vitamin tilskud til både børn og voksne. Vores sortiment er altid velassorteret, så du kan være sikker på at få de produkter, du søger, hos os. 

Køb de bedste kosttilskud hos os og få de vitaminer, du mangler

Det kan være svært at få alle de vitaminer og mineraler, man skal bruge, gennem kosten. Derfor har vi hos Stationsapoteket et udvalg af de bedste kosttilskud, som også fås i børnevenlige udgaver. Med de rette kosttilskud er du sikker på, at din krop fungerer optimalt og får det, den har brug for. Det styrker også immunforsvaret og alle de basale processer i kroppen. Vi står gerne til rådighed, hvis du har brug for råd og vejledning til kosttilskud, eller har spørgsmål til, hvilke du skal vælge. 

Når du er på shoppetur i Hvidovre C bør du downloade vores app, hvor du kan optjene point, hver gang du besøger centret. Til sidst kan du indløse dine point til gratis præmier. De første 10 point får du allerede, når du opretter en bruger i app’en.


Tilbud fra butikken

Pris:

Før:

Spar:

Pris:

Før:

Spar:

Pris:

Før:

Spar:

Pris:

Før:

Spar: