Åbningstider denne uge

Mandag

10:00-18:00

Tirsdag

10:00-18:00

Onsdag

10:00-18:00

Torsdag

10:00-18:00

Fredag

10:00-19:00

Lørdag

10:00-17:00

Søndag

10:00-15:00

Åbningstider

Kontakt os

Beauty Care

Få ordnet negle i Hvidovre C’s beauty salon

Uanset om det er hverdag eller fest, vil man gerne tage sig godt ud og føle sig smuk. Her kan det være ideelt med en neglebehandling, der kan få neglene til at skinne og se velplejede ud. Hos Beauty Care i Hvidovre C kan du være sikker på, at du får den bedste behandling til dine negle. Vores beauty salon består af en stab, der med stor ekspertise kan hjælpe dig med at få ordnet dine negle, så de passer til netop den stil, du går efter. Du går med sikkerhed fra vores beauty salon med et smil på læben over dine nye negle, din manicure eller noget helt tredje.

Kom forbi vores beauty salon og bliv forkælet

Trænger du til lidt selvforkælelse? Så burde du komme forbi vores beauty salon i Hvidovre C, hvor vi tilbyder alt fra pedicure, manicure, permanent make-up, voks, lash lift og eyelashes. I smukke lokaler med det absolut bedste og seneste nye udstyr står vi klar til at tage imod dig. Skal du for eksempel til en særlig begivenhed eller fest, så har du måske lyst til at gøre lidt ekstra ud af dig selv. Her kan vi hjælpe dig, og vores dygtige og professionelle personale sørger for at gøre dig ekstra lækker uanset, hvilken form for behandling du vælger. 

Bliv klar til sommer sandaler og bare fødder i vores beauty salon

Når sommeren står for døren, og vi skal til at trække i sandalerne, så begynder trangen til at få ordnet negle at melde sig. I vores beauty salon tilbyder vores dygtige negleteknikere forskellige neglebehandlinger. Uanset om du er til akryl negle, gele negle, fransk manicure, shellac eller noget helt andet, så kan du regne med, at vi kan opfylde dit ønske, når du sætter dig i stolen i vores beauty salon. 

Vi har altid de seneste nye farver i både neglelak og shellac. Om du er til pastelfarver, jordfarver eller en helt klassisk og afdæmpet nude farve, så har vi det i vores sortiment. Du kan derfor trygt lægge vejen forbi vores beauty salon, hvis du er på udkig efter en ny farve til neglene, der måske passer til sommersæsonens seneste trends. Book tid til din behandling i vores online bookingsystem eller over telefonen. Vi står altid klar til at hjælpe dig og finde en tid, der passer dig, så du kan blive klar til sommersæsonen.

Når du er på shoppetur i Hvidovre C bør du downloade vores app, hvor du kan optjene point, hver gang du besøger centret. Til sidst kan du indløse dine point til gratis præmier. De første 10 point får du allerede, når du opretter en bruger i app’en.


Tilbud fra butikken

Pris:

Før:

Spar:

Pris:

Før:

Spar:

Pris:

Før:

Spar:

Pris:

Før:

Spar: