Åbningstider denne uge

Mandag

09:00-19:30

Tirsdag

09:00-19:30

Onsdag

09:00-19:30

Torsdag

09:00-19:30

Fredag

09:00-19:30

Lørdag

09:00-17:00

Søndag

10:00-15:00

Åbningstider

Café Cappuccino

Lækre smørrebrød eller en to-go kaffe med på farten

Café Cappuccino er beliggende midt på torvet i Hvidovre C. Det er stedet, hvor du kan slappe af med en forfriskning efter en lang arbejdsdag eller tage en to go kaffe med på farten, og caféen byder på et bredt udvalg af danske retter. Snyd ikke dig selv for vores lækre smørrebrød, hvis du skal spise frokost. Priserne er fænomenale og smagen er endnu bedre. Er du interesseret i at forudbestille vores smørrebrød? Så sørg for at gøre det en dag i forvejen, så vi er sikre på at have dine smørrebrød klar til tiden. Køber du 10 stk. smørrebrød, så holdes prisen pr. stk. helt nede på 24 kr. 

Hos Café Cappucino gør vi os umage med at lave det lækreste smørrebrød til dig. Råvarerne er af den bedste kvalitet, og du finder et godt udvalg i vores sortiment. Uanset hvilken klassiker dit hjerte begærer, så vil vi påstå, at vi har det - alt lige fra æg og rejer, fiskefilet, tunmousse eller rullepølse er at finde på menuen. Vi har naturligvis også vinterens klassiker i form af flæskesteg på menukortet. Hvis det ikke er den danske rugbrødsklassiker, der er din favorit, kan du naturligvis også finde andre danske retter på menukortet. Og er du slet ikke kommet for at spise, så tag en to go kaffe med ud i centret på din shoppetur eller med på vej hjem. 

Isbaren holder åbent i sommermånederne

Sommertid er lig med istid. Hos Café Cappucino har isbaren åbent hele sommeren. Her kan du vælge mellem den klasisske vaffel med kugler og guf eller softice i vaffel eller bæger. Vores softice i bæger egner sig rigtig godt til en to go kaffe og en tur rundt i centret, da begge dele er nemt at gå med i hånden. Er du ikke så meget til is eller leder du efter et lidt sundere alternativ, kan du vælge en af vores lækre smoothies i stedet. Kig forbi isbaren i løbet af sommeren og bliv kølet ned i varmen.

Åbningstider Café Cappucino

Du kan besøge Café Cappucino hele dagen. Der er åbent fra kl. 9-18. Kig forbi og få en to go kaffe eller lidt morgenmad. Fra kl. 11 serveres der smørrebrød og andre lækre retter fra menukortet. Slut din dag med en kølig drink på Café Cappucino eller forkæl dig selv med en to go kaffe, så du har lidt ekstra energi til shoppeturen. 

Du kan booke bord ved at ringe til os eller blot lægge vejen forbi. Har du en særlig anledning, som du gerne vil fejre hos Café Cappucino? Så meddel det gerne til os, så vi kan gøre din dag helt særlig. Det gælder også hvis du har særlige ønsker eller allergier, som vi skal imødekomme. Det gør vi hellere end gerne.

Når du er på shoppetur i Hvidovre C bør du downloade vores app, hvor du kan optjene point, hver gang du besøger centret. Til sidst kan du indløse dine point til gratis præmier. De første 10 point får du allerede, når du opretter en bruger i app’en.


Tilbud fra butikken

Pris:

Før:

Spar:

Pris:

Før:

Spar:

Pris:

Før:

Spar:

Pris:

Før:

Spar: