Konfirmationsgaver til hende

Forår betyder konfirmationstid, men hvad giver du en ung konfirmand i gave, hvis den skal være lidt mere personlig end en flad kuvert med penge? 

Kig med i guiden her, og få masser af inspiration til konfirmationsgaver til hende.

 

Smykker

Smykkegaver er altid en sikker vinder – også når det gælder konfirmationsgaven. Klassiske smykker holder i mange år og kan bruges igen og igen. Gå efter et fint smykke eller et smukt ur, som minder hende om dig, hver gang hun tager det på. Så bliver det da ikke mere personligt? 

I Facetten finder du et bredt udvalg af smykker og ure fra kendte brands, og de ved, hvilke der er de største hits. Du kan også få indgraveret en personlig tekst, dato eller et navn i smykket, så gaven altid vil minde konfirmanden om dagen, tiden og dig som giver.

Fine guld- og perlearmbånd på arm
Pige sprayer parfume på armen

Skønhed

Forkæl konfirmanden med en skøn gave som eksempelvis en velduftende parfume eller en lækker ansigtsmaske. Dufte, hudpleje og makeup er i høj kurs omkring konfirmationsalderen, og det er netop nu, at det er dejligt at få noget særligt og skønt til sig selv. Enten til nu eller lidt senere.

I Matas og Normal har de massevis af lækre parfumer, cremer, ansigtsmasker og andre skønhedsprodukter, som med garanti vil falde i god jord hos en ung konfirmand. Du kan altid spørge i butikken, hvis du er i tvivl om, hvilke dufte, farver og produkter der vil være de bedste til en pige.

Solbriller

Forårssolen indbyder til et par flotte solbriller, også som en gave, der kan bruges i mange år fremover. Gå efter en klassisk kvalitets-solbrille i et tidløst design, så er du sikker på, at stilen holder længe. 

Find smukke solbriller i massevis og få alle de gode råd hos både Thiele og Synoptik i Hvidovre C.  

Und pige med farvede solbriller
Bukser i forskellige farver, der hænger på bøjler

Bløde tøj-pakker

Der er hurtig udskiftning i teen-garderoben, så hvorfor ikke give noget lækkert forårstøj i konfirmationsgave? Vil du være den sikre side, kan du gå efter items, som hører til på hylderne i ethvert teen-skab. Det kan eksempelvis være et par gode jeans, en flot blazer, en pæn skjorte eller en fin kjole til de lune forårsdage. 

I H&M og VERO MODA har de masser af tøj til unge kvinder. Her finder du et bredt udvalg af tøj til både hverdag og fest.

Sporty pakker

Skal du til fest hos en sporty konfimand, bliver hun sikkert glad for nyt sportsgrej, sportstøj eller et par friske sneakers. Listen med populære sportsgaver er lang og spænder over alt fra yogamåtter og løbesko til sportsure og trådløse høretelefoner. 

Alt det, som en ung og sporty konfirmand ønsker sig, har de i Sportmaster. Find de nyeste, sporty sneakers, flot sportstøj, elegante gadgets og meget mere.

Pige med sneakers
Farvede negle

Forkælelse

Oplevelser som gave er blevet mere populært end nogensinde, og det passer perfekt til en konfirmationsgave. Hvad med at give et gavekort til en skønhedsbehandling, der giver konfirmanden en forkælende oplevelse ud over det sædvanlige?

Hos Beauty Care og Skøn by Holm tilbyder de forskellige skønhedsbehandlinger, som konfirmanden kan nyde efter den store dag. Giv et gavekort til smukke negle – det går du med garanti ikke galt i byen med.