Bolig Dagligvarer & specialiteter Skønhed & pleje Nytår

Drop nytårsforsættet – og skab ro i stedet

2020, nyt år, nyt overskud, og nu skal det være! Tænker du også det? Så er du akkurat som de fleste af os. Så sætter vi os for at træne mere, spise sundere, tabe et par kilo… Og det er godt nok! Intentionen bag et nytårsforsæt er jo god, men nogle gange kan løftet om mere sundhed ende med nærmest det modsatte: Mere stress.

Derfor anbefaler vi at skrue ned for ambitionsniveauet, droppe de strikse nytårsfortsæt og i stedet fokusere på at skabe indre ro og en krop i balance. Se det som et velment ønske og ikke bare endnu et nytårsforsæt!

 

Din guide til indre ro og kropslig balance

Step 1: Sund inderst inde

Vejen til en krop i balance starter indefra med vitaminer og mineraler. Sørg for at få en daglig multivitaminpille, som giver din krop alt det, du ikke kan få igennem kosten.

Måske skal du også supplere med naturbaseret kosttilskud eller C-vitaminer, som indeholder stærke antioxidanter, der styrker dit immunforsvar.

TIP! Hvis du er i tvivl om, hvilke vitaminer der er bedst for sig, så tag en snak med medarbejderne hos Hvidovre Stationsapotek. De er dygtige og kan guide dig til den helt rette vitaminkombination.

1. C-vitamin brusetablet, Aprovit, HVIDOVRE STATIONSAPOTEK, 34 kr.
2. Multivitaminpiller, Aprovit, HVIDOVRE STATIONSAPOTEK, 104,50 kr.
3. Naturligt kosttilskud til immunforsvaret, Drogens Vital, HVIDOVRE STATIONSAPOTEK, 66,15 kr.
4. Juiceshot, Little Miracle, NORMAL, pr. stk. 12 kr.

Step 2: Indre ro og strålende hud

Skønhedsprodukter skaber balance i din hud og giver dig indre ro – især hvis du giver dig ekstra tid til at pleje dig selv.

Tag et laaangt bad, og fjern alle de døde hudceller med en grovkornet bodyscrub. Forkæl dig selv med en ansigtsmaske, som genopretter din huds fugtbalance, imens du smører dig ind i en god bodylotion. Afslut med en opfriskende serum, som både styrker din hud og giver en frisk glød. Skønt!

TIP! Hvis du gerne vil gøre noget ekstra lækkert for dig selv, så kig forbi Beauty Care og Beauty Hair til en neglebehandling eller en god hårkur. Så sænker du stressniveauet og er afslappet resten af dagen!

1. Bodyscrub, My Moments by MATAS, 149,95 kr.
2. Body lotion, Clarins, MATAS, 179,95 kr.
3. Truth Serum, Ole Henriksen, MATAS, 649,95 kr.
4. Sheet Mask, Garnier, NORMAL, 19 kr.

 

Step 3: En krop i balance

Selvom motion er godt for kroppen og sindet, så er ro, restitution og afslapning mindst ligeså vigtigt.

Ifør dig en vamset morgenkåbe, og tillad dig selv at trække stikket i et par timer. Sæt en god kande te over, giv dig selv en massage, træk vejret dybt, og mærk hvordan roen sniger sig ind på dig. Aaah!

TIP! Har du svært ved at finde tid til selvforkælelse? Notér din ugentlige ‘mig-tid” i din kalender, så det bliver prioriteret på lige fod med dine andre planer.

1. Morgenkåbe, H&M, 249 kr.
2. Massagebold, Select, SPORTMASTER, 250 kr.
3. Tekande, Bodum, IMERCO, 399,95 kr.
4. Massageapperat, uCare, IMERCO, 499,95 kr.


Tjek også disse nyheder

Pris:

Før:

Spar:

Pris:

Før:

Spar:

Pris:

Før:

Spar:

Pris:

Før:

Spar:

Bliv Plus Kunde