Åbningstider denne uge

Mandag

10:00-18:00

Tirsdag

10:00-18:00

Onsdag

10:00-18:00

Torsdag

10:00-18:00

Fredag

10:00-19:00

Lørdag

10:00-17:00

Søndag

10:00-15:00

Åbningstider

VERO MODA

VERO MODA er moderigtigt dametøj i Hvidovre C

VERO MODA tilbyder et meget stort udvalg af dametøj, der konstant opdateres, så det passer til de tendenser, der er relevante i modeverdenen lige nu. Hos VERO MODA mener vi, at mode er for alle, så priserne her er på et niveau, så alle kan være med - det er ikke kun for de heldige få, at være med på moden.

Et stort udvalg af dametøj midt i Hvidovre C

VERO MODA ved, at modeverdenens præmisser konstant er under forandring, og at man konstant skal tilpasse sig, hvis man ønsker at være med på tidens mode. Derfor er VERO MODAs sortiment under konstant udvikling således at vores tøjudvalg aldrig bliver umoderne. Derudover er tøjet designet, så det både er med på moden og er tidsløst på samme tid.

Tøj til alle begivenheder

Der er mange begivenheder, der kræver forskellige ting af dig og din garderobe - VERO MODA gør det nemt for dig, at få dit tøj til at passe til alle lejligheder. Med et stort udvalg af tøj i forskellige trends kan du altid finde noget, der er tilpasset lige præcis det du skal, lige meget om det er en fin middag, en lang skole- eller arbejdsdag eller måske noget helt tredje. Og det hele er til en pris, der er til at overskue.

VERO MODA har sæsonens key items

Hvis du har svært ved helt præcist at finde ud af, hvad der er et must i din garderobe for den her sæson, så har VERO MODA allerede udpeget det tøj, der er definerende for den sæson, der er over os. Så hvis du er i tvivl om, hvad din garderobe mangler, så kom forbi og spørg vores personale, der altid gerne vil hjælpe dig med at finde det, der passer dit look.


Tilbud fra butikken

Pris:

Før:

Spar:

Pris:

Før:

Spar:

Pris:

Før:

Spar:

Pris:

Før:

Spar: