Bøger & legetøj Børn Mode

Ny butik i Hvidovre C: Shop genbrug til børn

Nu kan du shoppe genbrug til børn i Hvidovre C og støtte op om bæredygtighed
I Hvidovre C har vi fået en helt ny butik. Den hedder Loptimisten, og her kan du både købe og sælge genbrugstøj og legetøj til børn.
Den store butik er fyldt med stande til brugt børnetøj og legetøj, der kan glæde en ny familie. Idéen bag Loptimisten er nemlig at skabe et univers for børnefamilierne, hvor alle kan sælge og købe brugt børnetøj og legetøj og dermed være med til at støtte op om bæredygtighed og mindske overproduktionen af børnetøj og legetøj.

Ildsjæle fra Hvidovre
Bag Loptimisten står familien Agger fra Hvidovre. Familien er ægte ildsjæle, der brænder for at gøre en forskel i lokalområdet. Familien overtog lokalerne i Hvidovre C i december, og efter en stor renovering af lokalerne er butikkens stande nu klar til at blive fyldt.

Sælg alt fra børnetøj til babytilbehør
Du kan sælge dit børnetøj og legetøj i Loptimisten ved at booke en stand, enten online eller i butikken. Herefter sætter du dine ting op i din stand, og så hjælper Loptimisten med at sælge dit tøj.

På denne måde kan du både glæde andre med tøj og legetøj, som dine børn ikke længere kan bruge, du kan være med til at støtte op om bæredygtighed, og du kan tjene lidt ekstra penge, uden at du selv skal stå på en loppestand.

Besøg Loptimisten.dk, hvor du kan læse mere om de forskellige former for stande, og booke din stand online.