Månedens bæredygtige tip

Vil du gerne leve mere bæredygtigt, men har du svært ved at finde ud af, hvor du skal starte, og hvordan du kommer bedst igang? Det kan vi godt forstå! 

Derfor giver vi dig hver måned et bæredygtigt tip til hverdagens gøremål på vores Instagram-profil, så du kan tage et skridt ad gangen mod et mere bæredygtigt liv. 

Månedens bæredygtige tip skal hjælpe dig med at træffe mere bæredygtige valg i hverdagen, som er gode for miljøet. Det kan være alt fra små vaner til store beslutninger, og vi ved, hvor svært det kan være – vi er nemlig selv i gang med en bæredygtig forandring. 

I Hvidovre C har vi et stort fokus på bæredygtighed, og hvordan vi bedst kan passe på hinanden og vores jord. Vi har allerede taget flere store skridt på vejen mod at blive et bæredygtigt shoppingcenter, og vi forsøger at tænke bæredygtighed ind i alt, hvad vi gør. Og nu vil vi gerne dele ud af vores erfaringer. 

Herunder får du 5 tips til en mere bæredygtig hverdag, og hver måned deler vi et nyt på vores Instagram-profil

  1. Indfør kødfrie dage
  2. Læg en god madplan, så du mindsker unødvendigt madspild med råvarer, der ikke bliver brugt 
  3. Husk en pose, når du handler ind 
  4. Sortér altid dit affald
  5. Brug en drikkedunk, og drik vand fra hanen

Vi ønsker, at alle kan shoppe i Hvidovre C med god samvittighed. Derfor vil vi gerne hjælpe dig med at se de små forandringer, der på sigt kan gøre en stor forskel. Og hvem ved – måske er du allerede mere i gang, end du troede? 

Find månedens bæredygtige tip på vores Instagram-profil her.