9 gode gaveidéer til fars dag

Fars dag er lige om hjørnet, og her fortjener alle seje fædre lidt ekstra forkælelse. Men hvad skal du give din far i gave, så han kan mærke, at han betyder noget helt særligt for dig?

Vi har fundet 9 geniale gaveidéer til fars dag – lige fra praktiske pakker til kærlig kvalitetstid. Kig med her. 

 

1. Gourmet gadgets

Er din far en vaskeægte gastromand? Så bliver han helt sikkert glad for nyt legetøj til køkkenet. Find en lækker kniv, flotte whiskeyglas, et stegetermometer eller måske et nyt grillsæt, nu hvor vi nærmer os sommerens grillaftener – så kan han slet ikke vente med at tage sin gave i brug. 

I Køkken & Hjem finder du alt til gastromanden eller ham, der bare godt kunne bruge lidt nyt grej til køkkenet. 

 

2. Sportsgrej

Elsker din far at snøre træningsskoene og få vind i håret på en løbetur, cykeltur eller måske et spil padel med vennerne? Så falder nyt sportsgrej i fars dag-gave helt sikkert i god jord. 

I Sportmaster er de verdensmestre i at finde det rette grej til lige netop den sport, din far er vild med. Her finder du lækkert sportstøj, lette løbesko, ketchere til både padel, tennis og badminton og meget mere til den sporty far.

 

3. Forkæl ham med en lækker middag

De fleste fædre vil altid prioritere kvalitetstid med sine børn over gaver. Derfor er en oplagt fars dag-gave naturligvis kvalitetstid med dig – gerne pakket ind som god mad og godt selskab. 

Byd din far på en lækker middag med dig og resten af familien hjemme hos jer selv. Vælg fars takeaway-favoritter fra Morten Slagter, Café A eller Oishi Sushi, og tag det med hjem i hyggelige omgivelser, eller nyd en god middag i restauranterne.

4. Personlig pleje 

Skønne produkter kan man aldrig få nok af, og der er masser at vælge imellem til fars dag-gaven. Forkæl din far med et eksklusivt barbersæt, lækre produkter til kroppen, en velduftende parfume eller en fugtgivende ansigtscreme. 

Find masser af skønne produkter til både kroppen og ansigtet i Matas og Normal. 

 

5. Et klassisk ur

Skal far forkæles lidt ekstra i år? Så giv ham et ur i fars dag-gave. Et klassisk ur holder i mange år, hvor din far kan tænke på dig, hver gang han har det på. 

Gå efter et ur i et smukt design, som han kan bruge til mange forskellige lejligheder. I Facetten kan du finde herreure i forskellige stile og prisklasser.

 

6. Invitér ham på udflugt 

Fars dag ligger altid i starten af sommeren, og hvis I er heldige, er det perfekt vejr til en udflugt, hvor der er rig mulighed for kvalitetstid sammen. Fyld picnickurven med lækker takeaway, kølige drikkevarer og masser af snacks, og tag på tur ud i det blå. 

Pak kurven med sandwich fra SMK Place, kebab fra SMK Kebabland, sushi fra Oishi Sushi eller smørrebrød fra Café Cappuccino. Og glem ikke snacks og drikkevarer, som du kan finde i Netto og Rema 1000.

7. En sikker skjorte 

En god skjorte går du aldrig galt i byen med, og det står højst sandsynligt også på fars ønskeliste år efter år. Så er du stadig i tvivl om, hvad du skal give ham til fars dag, så har du svaret her. 

I Brdr. Simonsen og H&M har de flotte skjorter til alle anledninger. Find en skjorte, der passer lige til din far, så tænker han på dig, næste gang han tager den på. 

 

8. Solbriller til sommersolen 

Sommeren står for døren, og det betyder solskin og UV-stråler. Derfor er et par flotte og beskyttende solbriller et oplagt valg til fars dag-gaven. Vælg et par stilede solbriller til far, så du kan passe på ham, mens han ser smart ud. 

Uanset om han er til runde, firkantede eller ovale briller, har Synoptik og Thiele et par smarte solbriller til ham. 

 

9. Gavekort til personlig træner 

Kan din far godt lide at træne, men mangler han lige det sidste skub for at komme i gang eller for at blive bedre? Så giv ham et gavekort til en personlig træner i FitnessWorld. 

Med et forløb ved en personlig træner fra Fitness World får han hjælp og sparring til at nå de mål og ønsker, lige netop din far har.