Bolig Sport & fritid Opskrifter Mode Forår

10 ting der kickstarter dit forår

Der er forår i luften! Dagene er ved at blive længere, vejret lunere, og fuglene kvidrer. Fantastisk! Det er svært ikke at elske foråret, for på finurlig vis giver det fornyet energi og lysten til at gøre alle de ting, som vi ikke har kunnet de sidste mange måneder.
Jo, vi tyvstarter måske en smule, men stikker vi snuden frem nu, kommer fregnerne jo, førend vi aner det! Så hvad med at tyvstarte sammen med os?
Her får du nemlig til 10 ting, der kickstarter dit forår.

1. Find forårskjolen frem
Feminine og flagrende kjoler er en sikker måde at kickstarte dit forår på! Gå efter midi- og maxikjoler, så du kan holde varmen, og brug dem under en striktrøje eller en blazer.

 

1. Kjole, H&M, 249 kr.
2. Kjole, Aware, VERO MODA, 379,95 kr.

Tip! Hvis du gerne vil have ekstra knald på forårshumøret, så vælg et par farverige strømpebukser i stedet for de klassiske sorte.

 

2. Sæt kulør på kaffen
Skift dine neutrale kopper ud med krus i forårsfarver, og start hver eneste dag med lidt forårsstemning.  Det skaber glæde og gør morgenkaffen lidt sjovere.

1. Krus fra Royal Copenhagen, IMERCO, 179,95 kr.
2. Krus fra Royal Copenhagen, IMERCO, 179,95 kr.

 

3. Smag på foråret
Pep din hverdagssalat op med smagen af forår. Gør det ved at tilføje friske bær, melon, ærteskud, feta og mynte – vupti! Så har du en lækker forårssalat!

Råvarer, REMA 1000 og NETTO, Se dagspris i butik

 

4. Tyvestart din tan
Tryl din solkyssede glød frem med en kombination af selvbrunerspray og bronzer. Så er du helt klar til forårets første solstrejf.

1. Selvbrunerspray, MATAS, 79,95 kr.
2. Bronzer fra L'oréal, MATAS, 129,95 kr. 

 

5. Tænd op i grillen
Selv om grillen mest hører sommeren til, så kan du sagtens bruge den til at kickstarte dit forår. Grill dit hverdagskød i stedet for at stege det, og spis det sammen med din forårssalat. Mums!

Tip! Bliv guidet til det bedste grillkød hos Morten Slagter.

 

6. Ud i det blå
Hiv dig selv op af sofaen, og løb en tur i det fri. Det frigiver de glade endorfiner i hjernen, mens du nyder synet af naturen, som langsomt begynder at blomstre. Så kan man kun komme i forårsstemning!

1. Løbesko, Asics, SPORTMASTER, 1.500 kr.
2. Løbebukser, Nike, SPORTMASTER, 300 kr.

 

7. Pynt dig med forårssmykker
Nu når den højhalsede strik er lagt på hylden, er det tid til at lade dine smykker skinne om kap med forårssolen. Det er skønt, feminint og super klædeligt til fine forårskjoler.

1. Øreringe, Pernille Corydon, FACETTEN, 350 kr. 
2. Øreringe, Pernille Corydon, FACETTEN, 400 kr.

 

8. På med solbrillerne
Er der en lille solstråle, som titter igennem skyerne? Så er det på med solbrillerne! Gå efter et par klassiske fra Ray Ban eller et trendy par med farverige glas, så dit look kommer til at emme af forår.

1. Solbriller, Ray-Ban, THIELE, 1.598 kr.
2. Solbriller, Marc Jacobs, SYNOPTIK, 1.598 kr.

 

9. Gør dine negle forårsfine
Der er intet så fint og feminint som flotte negle! Mal dem i forårets nuancer af blå, grøn og orange, og brug dem som en forårsdetalje i hverdagen.

1. Neglelak, Depend, MATAS, 29,95 kr.
2. Neglelak, Essie, MATAS, 89,95 kr.

Tip! Er du ikke den bedste til at lægge neglelak? Eller har dine negle brug for lidt ekstra hjælp? Kig forbi Beauty Care, og lad de professionelle negleteknikere gøre dig forårsfin.

 

10. Forny din forårsgarderobe med god samvittighed!
Nu kan du opdatere din garderobe på bæredygtig vis med fund for en slik. Lobtimisten åbner nemlig en stor genbrugsbutik i Hvidovre C i løbet af marts! Her kan du få tøj til alle aldre og alle typer, så kom afsted, og sæt jagten ind på dine næste forårsfund.