Nu kan du shoppe med god samvittighed i Hvidovre C

Hvidovre C går ind i kampen for bæredygtighed med bæredygtige initiativer og inspirerende events. Her kan du tage på shoppetur med god samvittighed.

Bæredygtighed er efterhånden noget, vi alle har stiftet bekendtskab med, og mange er allerede begyndt at tænke bæredygtige principper ind i dagligdagen med affaldssortering og genbrug. Men det kan hurtigt blive svært at navigere i, hvad man må og ikke må, uden at det bliver på bekostning af miljøet.

Derfor har Hvidovre C gjort det nemt for dig. Målet er nemlig at være et bæredygtigt shoppingcenter, så du kan handle dine dagligvarer og shoppe butikkernes lækreste nyheder med god samvittighed.

“Fremadrettet vil vi forsøge at tænke nogle af FN’s verdensmål for bæredygtig udvikling ind i alt, hvad vi gør. Små ændringer kan jo gøre en stor forskel,“ fortæller marketingchef i Hvidovre C, Anne Meedom.

Deltag i den bæredygtige udvikling
Med facaden dækket af solceller, flittig affaldssortering i butikkerne og nye LED-pærer, der giver en besparelse på 50 procent fra det nuværende energiforbrug, er Hvidovre C godt på vej i den bæredygtige omstilling.

Hver måned holder shoppingcentret også flere events for at samle og inspirere os alle til en mere bæredygtig hverdag. I september kickstartede de den bæredygtige bølge med en vellykket og velbesøgt udstilling om bæredygtighed.

I efterårsferien kan I komme til drageworkshop og bygge en drage af bæredygtige materialer, og senere i oktober kommer Peter Pedal på besøg for at lære børnene på en underholdende måde, hvordan de kan sortere affald.

Til jul kan I opleve en naturtro udstilling af isbjørne, blå krystaller lavet af plastik fra verdenshavene, og en snekanon med bæredygtige materialer – så der er bestemt noget at glæde sig til.

Hvidovre C glæder sig til at byde alle besøgende velkommen til samvittighedsfuld shopping og inspirerende events med bæredygtighed i fokus.