Services Services

Download vores APP

Download vores app, og vær med i månedens konkurrence – uden at du skal gøre noget ekstra. Hver måned trækker vi nemlig lod om lækre gaver fra Hvidovre C’s butikker blandt alle dem, der har downloadet vores app. Du behøver derfor ikke tilmelde dig – du er helt automatisk med, når du har vores app.

Udover månedens konkurrence er vores app også fyldt med masser af fordele for dig, der shopper i Hvidovre C. I appen finder du nemlig gode tilbud fra vores butikker, nyheder og events i Hvidovre C, og så kan du optjene points, mens du shopper hos os. Med Hvidovre C’s nye app i hånden får du nemlig 10 points, hver gang du kommer i centret. Points, som du kan bruge på tilbud og gaver i appen.

Download vores app lige her

Det er nemt at få adgang til de mange fordele med vores app. Har du downloadet appen kan du nemlig hurtigt se, om din yndlingsbutik har gode tilbud, eller om der er nogle nyheder og events i vores shoppingcenter. Du optjener også automatisk dine points, der bliver registreret i appen, når du træder ind i Hvidovre C.

I appen kan du selvfølgelig også holde øje med, hvad du kan vinde i månedens konkurrence, og du kan følge med i, om du den heldige vinder af præmien.

Download vores app her. Så kommer du aldrig til at misse noget fra Hvidovre C igen.

 

Tidligere præmier i konkurrencen

Et par solbriller fra Ray-Ban hos Thiele 
Et valgfrit smykke fra Pernille Corydon hos Facetten værdi ca. 700 kr.