Skønhed & pleje

Sådan redder du tørre håndsprithænder

Er dine hænder også ved at krakelere af al den håndsprit? Så er du ikke alene! Det store forbrug af håndsprit er hårdt mod huden, så dine hænder har brug for en ekstra kærlig… ja, hånd. Heldigvis er det overraskende nemt at få de fine hænder igen, hvis du bare bruger lidt tid på at pleje dem.

Start med at give hænderne en hjemmelavet håndmaske, som du lader sidde i 10-20 minutter. Masken laver du ved at blande 1 spsk. kokosolie, 2 tsk. rå honning, 1 spsk. citronsaft  og en lille smule sukker i en skål. Massér blandingen ind i dine hænder, tag et par gummihandsker på, og lad det sidde i 15- 20 minutter.

Derefter er det tid til at pleje dine neglebånd med lidt negleolie, kokosolie, mandelolie eller en helt fjerde olie – hvad end du har derhjemme. Afslut med en lækker håndcreme. Voilà, så får du dine normale hænder igen på ingen tid!

Du behøver selvfølgelig ikke at lave alle dine produkter selv. Hvis du alligevel skal i Hvidovre C, så holder Normal, Apoteket og Matas stadig åbent, hvor de står klar med effektiv håndpleje til dig.


Tjek også disse nyheder

Pris:

Før:

Spar:

Pris:

Før:

Spar:

Pris:

Før:

Spar:

Pris:

Før:

Spar:

Bliv Plus Kunde