3 genveje til en sund start

Dagligvarer & specialiteter Skønhed & pleje Sport & fritid Opskrifter Mode

Frøskaller, HUSK, 450 g, HVIDOVRE STATIONSAPOTEK, 168,15 kr.

Grovpasta, REMA 1000, Se dagspris i butik.

Kosttilskud, GASTROLINE, MATAS, 129 kr.

Proteinbrød, KOHBERG, NETTO, Se dagspris i butik.

TIP! Få hjælp til en sundere hverdag med en skræddersyet diæt fra Jane Hjort, klinisk diætist i Hvidovre C.

1. Husk fibrene

DERFOR: Kostfibre er ekstremt vigtige, fordi de holder dine tarme i topform og sikrer en sund fordøjelse. Fibrene er samtidig med til at forebygge en række livsstilssygdomme, og så gør de dig mæt og holder dit blodsukker i snor.

SÅDAN: Du får kostfibre fra fuldkornsprodukter som rugbrød, havregryn, fuldkornspasta, grove grøntsager, bønner, frugt og kerner. Spiser du en skål havregryn, en håndfuld bær, et par skiver rugbrød og en halv tallerken grove grøntsager på en dag, har du fået den anbefalede daglige mængde fibre på 25-35 gram. Supplér med kostskud, hvis du ikke når den daglige dosis.

2. Kom i form

DERFOR: En god grundform og jævnlig motion er afgørende for både din fysiske og psykiske sundhed. Et personligt træningsforløb giver dig de gode vaner og øger dine muligheder for at nå resultater med vedvarende træning.

SÅDAN: Med GET STARTED i Fitness World får du din egen personlige træner, som guider og støtter dig i at nå dine mål. Vælg mellem Light, Super og Max, afhængig af hvor meget sparring du har brug for, og hvor længe du ønsker hjælp til at nå dit mål. Læs meget mere på fitnessworld.dk eller Fitness World i Hvidovre C. Pris fra 384 kr./mdr.

 

Tights, H&M, 179 kr.

T-shirt, SUPERDRY, VISION, 399 kr.

Sneakers, NIKE, SPORTMASTER, 850 kr.

Shorts, NIKE, SPORTMASTER, 240 kr.

Drikkedunk, H&M, 69,95 kr.

3. Juice dig til vitaminer

DERFOR: Vidste du, at et enkelt glas juice er nok til at nå den daglige vitamindosis? Juice er derfor en nem og hurtig måde at få tanket op på din daglige sundhed. Alt, hvad du behøver, er friske råvarer og en god saftpresser. En saftpresser udnytter nemlig råvarerne fuldt ud, da både skrog og indmad presses med, så både fibre og vigtige vitaminer ryger ned i juicen.

SÅDAN: Går du efter en sund, mættende juice, så miks grøntsager som spinat, rødbede eller broccoli sammen med en enkelt sød frugt. Grøntsagerne indeholder mindre frugtsukker og flere fibre, og det gør juicen sundere og mere mættende. Kom loppefrøskaller i din juice for at give den et ekstra sundhedsboost.

 

Juicer, WILFA, IMERCO, 1.999,95 kr.

Loppefrøskaller, SYLLIFLOR, 250 g, HVIDOVRE STATIONSAPOTEK, 142,70 kr.

Glas, LYNGBY, IMERCO, 199 kr for 2 stk.

OPSKRIFT: Frisk juice

Til 1 person

3 cm rødbede · 4 cm agurk · 2 gulerødder · 2 cm ananas · 1 æble · 1 cm ingefær · 2 cm citron · ½ broccolistok · 1 håndfuld hindbær

  • Vask og rens al frugt og grønt.
  • Behold skrællen på – der sidder vitaminerne.
  • Kør det hele i juiceren.

Frisk frugt og grønt, NETTO og REMA 1000, Se dagspris

TIP! Hæld en spiseske kvalitetsolie i juicen, det giver en bedre vitaminoptagelse.

___________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Tjek også disse nyheder

Pris:

Før:

Spar:

Pris:

Før:

Spar:

Pris:

Før:

Spar:

Pris:

Før:

Spar:

Bliv Plus Kunde