Eventet er afholdt, men klik på linket nedenfor, for at se kommende events

Se eventkalender her →

Krybene kommer – mød dem i Hvidovre C

Nu kan I komme med til regnskoven og gå på opdagelse i krybenes verden lige i hjertet af Hvidovre. Over påsken indtager Zoologisk Have København nemlig Hvidovre C, hvor I kan komme tæt på verdens kryb og kravl samt lære meget mere om vores natur og dyrenes levesteder. Så tag børnene i hånden, og gå på opdagelse i dyrenes verden - men husk, at møde med dyrene er på deres premisser, så der ikke garanti for at røre eller se dyrene!

Tag på lorteskattejagt og gæt en lort i vores sjove ZOO-quiz, hvor der er spændende præmier på højkant. Lad jer rive med i legen som ZOO-rangere, og gå på udkig efter de mange spændende dyr, regnskoven gemmer på. Kom helt tæt på slanger, insekter og andre krybdyr ved Kryb & Kravl-vognen. Udfold jeres kreativitet i ZOO-værkstedet, og tag et sjovt billede ved vores fotovæg. Udvalgte dage kan I endda opleve en vaskeægte flagermus blive dissekeret.

Hvidovre C glæder sig til at byde alle besøgende velkommen til en anderledes shoppe-oplevelse med fokus på sjov, leg og læring i naturens tegn.

PROGRAM


Alle dage d. 9.-16. april (bortset fra helligdage)
fra kl. 10-17


Tag et billede ved vores fotovæg
Stik ansigtet igennem hullet på vores fotovæg og lign en dyrepasser, der passer på verdens dyr.

Gå på lorteskattejagt og gæt en lort!
Gå på skattejagt i centret efter lorte. Kan du gætte hvilke dyr, der har lagt de forskellige lorte? Deltag i den sjove quiz, hvor I kan vinde ZOOkort.

Kraniequiz
Hvilket kranie hører til hvilket dyr? Gæt med i vores kraniequiz – måske vinder du et ZOOkort?

Åbent i ZOOværkstedet
Klip og fold en kakerlak eller farvelæg en smuk sommerfugl og tag den med hjem som et sjovt minde om dagen.

Gå på opdagelse som ZOOranger i regnskovsudstillingen
Leg ZOOranger, der udforsker dyrenes levesteder, og gå på udkig efter nogle af de mange spændende dyr, regnskoven gemmer på.

Man-, tirs- og onsdag den 11.-13. april
kl. 12-13:30


Mød krybdyr og insekter
Kom helt tæt slanger, insekter og krybdyr ved vores Kryb & Kravlvogn. Oplev vores ZOOguider fortælle om dyrene, og prøv selv at mærke, hvordan de føles at røre ved.

OBS. Der er plads til max. 50 gæster


Lørdag d. 9., søndag d. 10. og lørdag d. 16. april fra kl. 10-15Kl. 10-11
Lav din egen sommerfugl i ZOOværkstedet
Tag plads i vores ZOOværksted og lad vores dygtige ZOOguide hjælpe dig med at lave din helt egen sommerfugl fra regnskoven.

Kl. 11-11:30
Mød melbillelarver og herkuleslarve
Kom helt tæt på melbillelarver og herkuleslarve ved Kryb & Kravlvognen. Oplev vores ZOOguider fortælle om insekter, og prøv selv at mærke hvordan de føles at røre ved.

OBS. Der er plads til 50 max. gæster

Kl. 11.30-12.30
Mød en mælkesnog
Kom helt tæt på mælkesnoge ved Kryb & Kravlvognen, sammen med vores ZOOguider. Hvis mælkesnogen har lyst, kan du selv prøve at mærke, hvordan den føles at røre ved.

OBS. Der er plads til max. 50 gæster

Kl. 12:30-13
Oplæg om skind og kranier
Kan man se på et kranie, hvad et dyr spiser? Kan man mærke på skindet, om dyret lever i et varmt eller koldt land? Mærk selv efter og lyt med, når vores ZOOguide viser skind og kranier frem fra ZOO.

Kl. 13-13:30
Mød en hvæsende kakerlak
Kom helt tæt på hvæsende kakerlakker ved vores Kryb & Kravlvogn. Oplev vores ZOOguider fortælle om insekter, og prøv selv at mærke hvordan de føles at røre ved.

OBS. Der er plads til max. 50 gæster

Kl. 13:30-14.30
Dissektion af flyvende hund
Hvordan ser en flagermus ud inden i? Oplev vores ZOOguide dissekere en flyvende hund og fortælle spændende historier om flagermus.

Kl. 14:30-15
Mød en leopardgekko
Kom helt tæt leopardgekkoer ved vores Kryb & Kravlvogn, samme med vores ZOOguider. Hvis leopardgekkoen har lyst, kan du selv prøve at mærke, hvordan den føles at røre ved.

OBS. Der er plads til max. 50 gæster