Eventet er afholdt, men klik på linket nedenfor, for at se kommende events

Se eventkalender her →

HVIDOVRE C FEJRER MØDRENE

MORS DAG VIP EVENT 7. MAJ
I Hvidovre C vil vi gerne hylde alle de skønne mødre derude – både de nybagte og de mere garvede! Derfor inviterer vi til en inspirerende dag med spændende foredrag, kreative workshops og masser af forkælelse. Dagen vil blive fyldt med nyttige tips og trick, gode input og tid til refleksion.
Vi får besøg af en personlig træner og skønhedsekspert fra E-cooking, som vil guide til træning og den gode hudrutine i en travl hverdag.
Og så skal vi selvfølgelig også have det sjovt! Derfor får vi besøg af mor-influencer Camille Gudmand Lange, som blandt andet skal underholde med en sjov mor-quiz. Camille giver den op for det uperfekte moderskab, med masser af humor og dejlige skulderklap til alle mødre derude.

Mor er den bedste i verden
- og for det skal hun ha' en medalje

Dagen byder også på refleksion og fordybelse, når du skal lave din helt egen Mors Dag-medalje i papir. Du skal folde, klippe og lime den fineste lille medalje, som du kan hæfte på din jakke eller barnevogn - eller hænge op på opslagstavlen derhjemme.

En hyggelig og kreativ gør-det-selv stund i selskab med Christine Clemmensen, grafisk designer og underviser i kreative workshops, og forfatter til bogen Scraps - en håndbog i små mirakler.

Vi har 50 siddepladser og goodiebags - så skynd dig at få din billet via app’en
Der er siddepladser og goodiebags til de første 50, der tilmelder sig eventet via app’en. Alle er velkomne, men må så stå, sidde på gulvet, eller snuppe en kaffe på Café Cappucino. Den danske webshop Buump.com vil også gerne hylde mødrene derude og står derfor bag de skønne goodiebags, som har en værdi på hele 984 kr. Goodiebags er bl.a fyldt med lækre produkter fra mamalicious og danske Formula H Skincare, som har fokus på naturlige ingredienser. Så skynd dig ind og sikre dig en billet via app’en.

HENT APP'EN OG FÅ DIN GRATIS BILLET: Søg på Hvidovre C i app store eller find den her: https://shoppingmall.download/hvid

Så kom og bliv forkælet, mor – det fortjener du! Vi ser dig og vi ved hvor dedikeret du er.

Dagens program:

Kl. 12.00: Velkomst, bobler og snacks

Kl. 12.15 Gode tips fra personlig træner fra Fitness World

Kl. 13.00 Mor-influencer Camille Gudmand Lange
- Sjov mor-quiz og skulderklap

Kl. 14.00 Patricia fra E-cooking
- Foredrag, gode tips

Kl. 14.45 Christine Clemmensen
- Krea Workshop
- Mor diplom


Kl. 15.30 Tak for idag