Hvidovre C åbner snart to nye spisesteder

I Hvidovre C er vi stolte over, at vi fortsat kan være en stærk spiller i lokalmiljøet og byde velkommen til to nye spisesteder med lækre, friske salater, sandwich og kebab.

 Der er masser af lyspunkter forude! I Hvidovre C byder vi på to af slagsen, når vi til april siger velkommen til spisestederne SMK’s Place og SMK Kebabland. På menuen finder du salater, sandwich og kebab – alt sammen med friske råvarer, og både brød og dressinger er lavet helt fra bunden. Bag de to nye spisesteder står Salih Teker, der har mere end 10 års erfaring i branchen og blandt andet ejer SMK’s Place i Friheden, der er blevet kåret som en af de bedste sandwich- og salatbarer i Danmark.

“Jeg glæder mig rigtig meget til at åbne de to nye spisesteder i Hvidovre C. Selvom vi er midt i coronaen, så ser vi positivt på fremtiden, da vi tror på vores koncepter,” fortæller Salih.

Frisk og hjemmelavet
SMK’s Place er Hvidovre C’s nye salat- og sandwichbar, hvor du kan købe sprøde salater og hjemmelavede sandwich. Her finder du kun friske råvarer og både dressinger og brød lavet helt fra bunden. Der er altid masser af salatmuligheder, så du kan mikse din favorit til frokost eller takeaway.

Er du vild med kebab? Så skal du besøge SMK Kebabland, der serverer kebab – men på en lidt anderledes måde end normalt. Hos spisestedet finder du nemlig ikke kun de traditionelle ingredienser som tomat, løg og agurk, men en hel salatbar med mindst 15 forskellige valgmuligheder til dit kebabkød, der selvfølgelig også er lavet fra bunden.

Hvidovre C er stolte over at støtte op om lokalmiljøet
Begge spisesteder åbner i en tid, der har været præget af nedlukning. Derfor er vi både stolte og glade over, at det kan lade sig gøre, så vi fortsat kan være med til at holde gang i erhvervslivet i Hvidovre C og tiltrække nye koncepter til vores lokalmiljø.

Vi håber selvfølgelig på, at vi snart kan få lov at åbne hele shoppingcentret op igen. Men indtil videre kan du heldigvis nyde take-away fra både SMK’s Place og SMK Kebabland fra 1. april.