Delebil fra SHARE NOW lejet af ungt par

LEJ EN BYBIL I HVIDOVRE C

Med en SHARE NOW bybil, har du en bil, når du skal bruge den. Det er simpelt, miljøvenligt og godt for pengepungen. Du slipper nemlig for udgifterne til benzin, strøm, billån, leasing, forsikring og dyre parkeringspriser. SHARE NOW’s bybiler står parkeret flere steder i København og omegn – og nu også ved Hvidovre C. 

 

Find SHARE NOW's bybiler ved Hvidovre C

Hvidovre C har indgået et samarbejde med SHARE NOW og stiller 5 parkeringspladser til rådighed til deres bybiler, på den lille parkeringsplads ved indgangen fra parkeringspladsen.

 

Fordele når du benytter SHARE NOW bybiler

Brug byilen som et supplement til den offentlige trafik eller cyklen, og oplev selv den frihed det giver dig, at kunne tage bilen når du har brug for det. Fordelene er mange, og omfatter blandt andet følgende:

 • Lej SHARE NOW bybilen i kort eller lang tid 
  Du kan leje SHARE NOW bybilen til turen rundt om hjørnet, eller når du har brug for en bil i flere dage. Måske skal du købe stort ind til fest og har brug for at komme let hjem med alle dine indkøb? Har du brug for en bil i længere tid er dette også muligt. Uanset om du skal på weekendtur eller bruge en bil til hverdagens gøremål, så kan SHARE NOW hjælpe dig!

 • Alt er inkluderet
  Der er ingen binding eller faste omkostninger med SHARE NOW. Inden du kører, vælger du, om du vil betale per minut eller for flere timer eller dage. Benzin, strøm, forsikring og parkering er alt sammen inkluderet i din tur.

 • Kør når det passer dig
  SHARE NOW kan bruges uanset hvornår på døgnet du ska bruge en delebil. Du åbner bare for din SHARE NOW-app, finder den nærmeste bil. Hopper ind og kører afsted. Så enkelt er det!

 

Transparente priser

Med en SHARE NOW bybil er priserne helt transparente og du betaler kun for den tid, du bruger. Du vælger dit produkt og så kan du se prisen i app’en, før du starter din tur. Læs mere om priser her.

 

Trin for trin: Sådan bruger du SHARE NOW bybiler

 1. Download og opret dig i SHARE NOW’s app
 2. Find en delebil i appen og reserver den
 3. Lås op og start bilen - Appen er din "nøgle"
 4. Kør på tur
 5. Parker (Se mere om SHARE NOW's parkeringsregler her)
 6. Afslut turen i appen

Læs mere om hvordan SHARE NOW virker her.