Åbningstider denne uge

Mandag

10:00-18:00

Tirsdag

10:00-18:00

Onsdag

10:00-18:00

Torsdag

10:00-18:00

Fredag

10:00-19:00

Lørdag

10:00-17:00

Søndag

10:00-15:00

Åbningstider

Sportmaster

Danmarks største og mest populære sportskæde har naturligvis også en butik i Hvidovre C. Her har vi et enormt udvalg af alt det du skal bruge til at dyrke din sportsgren - uanset om du løber, går til kampsport, dyrker yoga eller noget helt anderledes, så har vi det du skal bruge. Sportmasters butikker har et meget bredt sortiment af alle de største og kendte mærker, så du går aldrig forgæves, hvis du kommer hertil i din søgen efter sportstøj.

Sportsgrej fra kendte mærker i Hvidovre C

Sportmaster higer efter at bevare pladsen som Danmarks mest populære sportskæde. Derfor er der altid et stort udvalg af de mærker, der er de mest kendte og største. Der føres mærker så som Adidas, Nike og Ellesse og mange flere. Og ikke alt i butikken er sportstøj - kom forbi, og så kan du med sikkerhed finde noget, der passer til hverdagens brug også, da der også er et stort udvalg af sneakers og jakker.

Stort set alle sportsgrene er dækket ind

Sportmaster i Hvidovre C har, som alle andre Sportmasterbutikker, som sin fornemmeste opgave, at gøre det så nemt som muligt, at gøre det nemt for folk at komme i gang eller fortsætte med at dyrke deres favoritsport. Derfor har Sportmaster i Hvidovre C et meget stort udvalg af udstyr til sport - både de mere gængse sportsgrene som fod- og håndbold, og de mindre populære såsom golf, padeltennis og boksning: for ingen skal finde det svært at få gang i en aktiv livsstil.


Tilbud fra butikken

Pris:

Før:

Spar:

Pris:

Før:

Spar:

Pris:

Før:

Spar:

Pris:

Før:

Spar: