Humørshoppen

Åbningstider

Ingen tilgængelige

Stedet for kostumer til voksne og børn

Leder du efter et sted, hvor man kan få kostumer til voksne eller udklædning til fastelavn, halloween eller en helt anden festlig begivenhed? Så er HumørShoppen i Hvidovre C det perfekte sted. Her har vi et kæmpe udvalg af alt fra parykker og make-up til kostumer. Du kan med garanti finde det, der gør din udklædning helt unik hos Hvidovre Cs HumørShoppen. 

Kom forbi vores butik i Hvidovre C og find den helt rigtige udklædning blandt vores kostumer til voksne og børn. Når du træder ind i HumørShoppens univers vil du straks blive betaget af de fantasifulde kostumer og udklædningsgenstande. Vi står altid til rådighed, hvis du har brug for inspiration til det perfekte kostume eller hvis du har en god idé til, hvordan vi kan udvide vores sortiment til at blive endnu mere omfavnende. 

Personlige gaver fra HumørShoppen

HumørShoppen har en stor samling af gaver, der kan tilpasses, så de passer perfekt til dem, der skal have gaven! Et eksempel kunne være en af vores fine, blå-glaserede kopper med tekst på - og du bestemmer naturligvis selv teksten. Det kunne også være en sparegris eller en foderskål. Vi har noget for alle og enhver uanset om du skal give gave til farmor, til barnebarnet eller til familiens kæledyr. 

Derudover har vi også et hav af forskellige kostumer til voksne såvel som børn, der er fantasifulde og kan tilpasses enhver anledning. Kom forbi HumørShoppen næste gang du skal til udklædningsfest, temafest eller andet, så kan vi hjælpe dig med at finde det perfekte kostume til anledningen.

Find kostumer til voksne og mange andre sjove genstande her

HumørShoppen har et hav af fantasifulde og sjove genstande, som du helt sikkert vil synes om. Skal du pynte huset til halloween? Så kan du finde uhyggelige elektroniske figurer, falsk blod og meget mere! Mangler du en gave til et par nybagte forældre, eller de små nevøer i familien? Så kan du få sjove sutter med forskellige udseende, eller legetøj og tuscher i alverdens farver. Uanset om du er på udkig efter kostumer til voksne eller noget helt andet, så kan du med sikkerhed finde noget i HumørShoppen, der vil være et stort hit hos børnene.

Når du er på shoppetur i Hvidovre C bør du downloade vores app, hvor du kan optjene point, hver gang du besøger centret. Til sidst kan du indløse dine point til gratis præmier. De første 10 point får du allerede, når du opretter en bruger i app’en.