Åbningstider denne uge

Mandag

10:00-18:00

Tirsdag

10:00-18:00

Onsdag

10:00-18:00

Torsdag

10:00-18:00

Fredag

10:00-19:00

Lørdag

10:00-17:00

Søndag

10:00-15:00

Åbningstider

H&M

Stort udvalg af tøj til damer i Hvidovre C

H&M har et stort udvalg af tøj til damer, der hele tiden tilpasses sæsonen af moderigtigt tøj. Og det er alt sammen til budgetvenlige priser. Om du skal bruge tøj til damer eller herrer, til børnene eller bare er på udkig efter lidt forskellige accessories, så har H&M alt det, du skal bruge. Kom indenfor i vores butik i Hvidovre C og oplev det store udvalg. 

Tøj til damer fra H&M i Hvidovre C

Hos H&M bestræber vi os altid på at have det, du har brug for - derfor er vores udvalg af tøj til damer altid ganske velassorteret. Om du skal bruge jeans til hverdagen, kjoler til de festlige sammenkomster, overgangsjakker eller måske en ny bikini til sommeren, så har vi det. Vi har også et godt udvalg af graviditetstøj, -badetøj og -træningstøj. Det hele kan findes i H&M, så kom forbi og se om der ikke er noget af vores tøj til damer, der passer til lige netop din stil og dit look. 

Tøj til herrer fra H&M i Hvidovre C 

Hvis du skal bruge tøj til herrer, så har vi også et stort velassorteret sortiment i H&M til overkommelige priser. Skal du bruge en ny vinterjakke, et nyt jakkesæt eller bare lidt forskelligt tøj til hverdagen? Så kan du finde det i H&M. Vi har alt fra badebukser til rullekraver, tøj til pænt brug og meget mere. Kom og se om der er noget, du ikke vidste, du manglede i din garderobe.

H&M Conscious - til dem, der tænker på miljøet

Hvis klima og miljø ligger dig på sinde, så går du ikke forgæves i H&M. Her har vi nemlig initiativet Conscious, der er en tøjlinje, som fokuserer på at være så bæredygtig som muligt. Så hvis du ønsker at være moderigtig med god samvittighed, så kom forbi H&M og tag et kig på vores omfattende Conscious-linje, hvor du både finder tøj til damer og herrer.

Tag en tur i H&M i Hvidovre C, når du er på udkig efter tøj til damer. Vi følger modetendenserne tæt, så du altid kan få tøj i H&M, der følger moden og sæsonerne. Og hvis benene trænger til lidt fornyet energi efter en shoppetur, så har Hvidovre C også en masse hyggelige caféer, hvor du kan nyde en stille kaffepause.


Tilbud fra butikken

Pris:

Før:

Spar:

Pris:

Før:

Spar:

Pris:

Før:

Spar:

Pris:

Før:

Spar: