Åbningstider denne uge

Mandag

06:00-22:00

Tirsdag

06:00-22:00

Onsdag

06:00-22:00

Torsdag

06:00-22:00

Fredag

06:00-22:00

Lørdag

06:00-22:00

Søndag

06:00-22:00

Åbningstider

Fitness World

Fitnesscenter i Hvidovre C

Hos Fitness World mener vi, at alle har ret til et sundt og aktivt liv. Derfor har vi lavet et center, der skal være så åbent som overhovedet muligt for alle - uanset om du træner hver dag eller blot nogle gange om ugen, om du er mest til alene træning eller Fitness World holdtræning. Her er alle velkomne. Med et månedligt abonnement får du ikke kun adgang til Fitness World i Hvidovre C, men i hele Danmark, så du nemt kan komme til at træne, uanset hvor du befinder dig.

Fitness World tilbyder mange måder at træne på: Du kan styrketræne med de mange forskellige maskiner og vægte, der er til rådighed, du kan dyrke konditionstræning eller tilmelde dig Fitness World holdtræning, der omfatter mange forskellige områder.

Fitness World er altid opdateret med det nyeste udstyr

For at give dig den bedste træningsoplevelse stræber vi altid efter at have det seneste nye udstyr til træningen. Derfor har vi et stort udvalg af forskellige maskiner, så du kan træne netop det, du vil - uanset om det er kardio eller styrke. Vi tilbyder også et stort udvalg af vægte af forskellig art, så du kan få præcis den træning, du ønsker til dig og din krop. Med vores Fitness World holdtræning får du tilmed mulighed for at træne sammen med andre, der er på samme niveau, som dig. Du kan sammen med træneren sætte mål for træningen og på den måde få motiveret dig selv endnu mere. 

Tilmeld dig Fitness World holdtræning og få mere ud af træningen

Når du melder dig ind i Fitness World får du altså ikke alene adgang til træningsmaskiner og vægte, men med Fitness World holdtræning får du også mulighed for at gå på alverdens forskellige hold, der træner alt fra kardio til styrke af specifikke muskelgrupper. Discipliner såsom yoga, pilates, spinning og styrketræningsprogrammer er blot et udpluk af den Fitness World holdtræning, vi tilbyder. Hvilke hold, der udbydes, varierer fra center til center. Men én ting er sikkert, og det er, at du kan tilmelde dig Fitness World holdtræning i ét af vores centre alle ugens dage. Så behøver du ikke bekymre dig om at gå glip af holdtræning en dag, da du altid kan finde en holdtræning i ét af vores centre.

Tjek planen for Fitness World holdtræning i Hvidovre C for at se præcis hvad du kan træne her. Og hvem ved, måske kan du få dig en træningsbuddy med en af dem, du træner sammen med.

Når du er træner eller er på shoppetur i Hvidovre C bør du downloade vores app, hvor du kan optjene point, hver gang du besøger centret. Til sidst kan du indløse dine point til gratis præmier. De første 10 point får du allerede, når du opretter en bruger i app’en.


Tilbud fra butikken

Pris:

Før:

Spar:

Pris:

Før:

Spar:

Pris:

Før:

Spar:

Pris:

Før:

Spar: