Café Cappuccino

Åbningstider

Ingen tilgængelige

Café Cappuccino er beliggende midt på torvet i Hvidovre C. Det er stedet, hvor du kan slappe af med en forfriskning efter en lang arbejdsdag eller shoppetur, og caféen byder på et bredt udvalg af danske retter. Snyd ikke dig selv for deres lækre smørrebrød, hvis du skal spise frokost!

Smørrebrød hos Café Cappucino

Hos Café Cappucino gør de sig umage med at lave det lækreste smørrebrød til dig. Råvarerne er af den bedste kvalitet, og du finder et godt udvalg af smørrebrød. Hvis det ikke er den danske rugbrødsklassiker, der er din favorit finder du også andre danske retter på menukortet.

Isbaren holder sommeråbent

Sommertid er lig med istid. Hos Café Cappucino har isbaren åbent hele sommeren. Her kan du vælge mellem den klasisske vaffel med kugler og guf eller softice. Er du ikke så meget til is eller leder du efter et lidt sundere alternativ, kan du vælge en smoothie i stedet. Kig forbi isbaren i løbet af sommeren og bliv kølet ned i varmen.

Åbningstider Café Cappucino

Du kan besøge Café Cappucino hele dagen. Der er åbent fra kl. 9-18. Kig forbi og få en kop morgenkaffe eller lidt morgenmad. Fra kl. 11 serveres der smørrebrød og andre lækre retter fra menukortet. Slut din dag med en kølig drink på Café Cappucino.