Åbningstider denne uge

Mandag

10:00-21:30

Tirsdag

10:00-21:30

Onsdag

10:00-21:30

Torsdag

10:00-21:30

Fredag

10:00-22:00

Lørdag

10:00-22:00

Søndag

10:00-21:00

Åbningstider

Café A 

Din lokale café i Hvidovre

Café A er et afslappet kaffe- og spisested, som tilbyder klassisk café mad til fornuftige priser, hvor alle kan være med. Menukortet er simpelt, enkelt og ikke alt for bredt, men alligevel er der noget for alle – også børnene. Tag derfor gerne børnene under armen og kom forbi din lokale café i Hvidovre. Vi er altid glade for at servere vores børnevenlige menuer for de små både i weekender og hverdage. Send en sms til 1272 med teksten HC, og modtag Hvidovre C’s digitale rabathæfte, så du kan spise til halv pris på din lokale café i Hvidovre C.

Brunch alle ugens dage på vores café i Hvidovre

På alle ugens hverdage kan du få brunch på vores café i Hvidovre C – du behøver altså ikke vente helt til søndag med at få røræg, bacon og pandekager med sirup. Du kan trygt regne med, at din lokale café i Hvidovre serverer brunch alle dage mellem kl. 10-14, og priserne er yderst rimelige. Den klassiske brunch ligger på 59 kr., og der er fri salatbar inkluderet. 

På vores café i Hvidovre er du garanteret et måltid, der rummer alt hvad hjertet begærer. Om det er brunch, frokost sandwich eller burger du har lyst til, så kom forbi din lokale café i Hvidovre C. Vores dygtige personale står klar til at tage imod dig og give dig den absolut bedste madoplevelse og service. 

Selskaber i Café A

Du kan besøge vores café i Hvidovre C hele dagen. Vi slår dørene op allerede kl. 10 om formiddagen, hvor du kan starte dagen ud med en god kop kaffe og en af vores lune croissanter. Café A serverer også gode frokostretter, eftermiddagssnacks og lækre retter til aften. Du kan altid kigge forbi din lokale café i Hvidovre efter en lang arbejdsdag, da vi holder åbent indtil kl. 22 – uanset om det er hverdag, weekend eller helligdag. 

Du kan ringe til os og booke bord eller blot lægge vejen forbi. Vi kan stort set altid finde plads. Vil du fejre en særlig anledning på Café A? Så sig det til os, så vi kan sørge for at gøre dagen endnu mere speciel for dig og dit selskab. Har du eller andre i selskabet allergier eller andre ting, vi skal tage hensyn til, så kan du også meddele det til os. Så vil vi gøre vores absolut bedste for at imødekomme jeres ønsker og give jer den bedste oplevelse. 

Når du er på shoppetur i Hvidovre C bør du downloade vores app, hvor du kan optjene point, hver gang du besøger centret. Til sidst kan du indløse dine point til gratis præmier. De første 10 point får du allerede, når du opretter en bruger i app’en.


Tilbud fra butikken

Pris:

Før:

Spar:

Pris:

Før:

Spar:

Pris:

Før:

Spar:

Pris:

Før:

Spar: