Download vores app!

 

Med Hvidovre C’s app får du din lokale shopping-app på telefonen. Her kan du:

- Optjene point hver gang du besøger centret

- Indløse dine point til gratis præmier

- Vælge personlige tilbud og nyheder ved at følge dine yndlingsbutikker

Alt du skal gøre er at checke ind, hver gang du shopper i Hvidovre C, og så sparer du point op ved hvert besøg. 

Ved at følge alle dine yndlingsbutikker i vores app, får du tilbud og nyheder, der netop vedrører dine udvalgte butikker. Så er du sikker på aldrig at gå glip af et godt tilbud, og samtidig undgår du “støj” fra andre butikker, som du ikke finder relevante.  

Du får allerede dine første 10 point ved at oprette en bruger i vores app, som du kan bruge på de mange gode præmier. Så det er bare med at komme i gang. Du kan downloade app’en i Appstore her eller i Google Play her.

Indløs gode præmier med vores app

Du kan finde mange gode præmier i vores app. Optjen point hver gang du handler i Hvidovre C og få fingrene i goodiebags, gratis kaffe og meget mere.

Er du træt af fedtede brilleglas? Hos Thiele kan du indløse dine point til et par gode flasker brillerens. Thieles brillerens kan også bruges til at rengøre din computerskærm eller andre skærme, der er følsomme overfor rengøringsprodukter. Har du hverken brug for briller eller brillerens, så kan du i stedet lægge vejen forbi Café Cappucino og indløse dine point til en helt gratis kop kaffe, når du lige trænger til en pause. Og som noget helt fjerde kan du også benytte dine point til et gratis batteriskift på dit ur hos vores dygtige smykke- og urmager Facetten

Ud over de mange gode tilbud og nyheder om vores butikker i Hvidovre C kan du i vores app også finde åbningstider, holde øje med din pointstatus, finde vej til Hvidovre C og læse mere om vilkårene for optjening af point og indløsning af præmier. 

Har du spørgsmål eller forbedringsforslag til vores app, hører vi gerne fra dig. Du kan finde alle vores oplysninger på kontaktsiden.